Πείτε αντίο στην κυτταρίτιδα με την μέθοδο LPG!


Πείτε αντίο στην κυτταρίτιδα με την μέθοδο LPG!

Το καλοκαίρι πλησιάζει και οι εμφανίσεις στην παραλία με τις απαραίτητες ώρες ηλιοθεραπείας θα είναι μια πραγματικότητα. Τις περισσότερες γυναίκες πέρα από το τι μαγιό θα επιλέξουμε αρχίζουν να μας απασχολούν θέματα όπως η επιδερμική χαλάρωση, το επίμονο τοπικό λίπος και η όψη φλοιού του πορτοκαλιού. Είναι γεγονός ότι η κυτταρίτιδα οφείλεται σε πάρα πολλούς παράγοντες όπως η καθιστική ζωή, η κακή διατροφή και η κληρονομικότητα.

Όμως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας εφόσον οι νέες τεχνολογίες μας προσφέρουν λύσεις και μάλιστα με επιστημονική υπογραφή. Αρκεί να αφιερώσουμε λίγο χρόνο σε απόλυτα εξειδικευμένες θεραπείες και έχουμε κάνει το πρώτο βήμα για τέλειο σώμα στην παραλία. Η τεχνολογία που είναι σήμερα σύμμαχός μας, ακούει στο όνομα LPG Endermologie  και μπορεί να μεταμορφώσει το κορμί μας μέχρι το καλοκαίρι.

Η τεχνολογία και η μέθοδος LPG Endermologie είναι παγκοσμίως η πιο γνωστή μέθοδος αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας, της επιδερμικής χαλάρωσης και του τοπικού λίπους, που προσφέρει ταυτόχρονα μηχανικό μασάζ, αναρρόφηση και μηχανική διέγερση. Τo LPG Endermologie αντιπροσωπεύει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τα εξελιγμένα συστήματα του LPG προσαρμόζουν ιδανικά τον κύκλο θεραπειών στις ανάγκες κάθε μεμονωμένου ατόμου. Πρόκειται για ένα σύστημα αποτελούμενο από κυλίνδρους, ελεγχόμενους από υπολογιστή, που προκαλεί ταυτόχρονα συμπίεση και αναρρόφηση στις υπό θεραπεία περιοχές του σώματος, διεγείροντας έτσι τη λεμφική κυκλοφορία.

Είναι γεγονός ότι γλουτοί, κοιλιά, μηροί, εσωτερικό γονάτων και μπράτσα είναι οι περιοχές όπου συσσωρεύεται  συχνότερα το λίπος. Η φυσική εναλλακτική λύση της λιπογλυπτικής  και της καταπολέμησης της κυτταρίτιδας είναι η μέθοδος LPG Endermologie! Η σύγχρονη απάντηση στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, της επιδερμικής χαλάρωσης και του τοπικού πάχους!

Η εφαρμογή του είναι πολύ απλή καθώς και η όλη διαδικασία κατά τη διάρκεια της θεραπείας.  Κατά τη διάρκεια της θεραπείας γίνεται διαδερμικό μασάζ, αναρρόφηση και οξυγόνωση σε ολόκληρο το σώμα ενεργοποιώντας τους ιστούς σε μεγάλο βάθος και δίνοντας έμφαση στις προβληματικές περιοχές. Κατά τη διάρκεια κάθε συνεδρίας ο πελάτης φοράει ένα ειδικό κορμάκι – LPG bodywear – το οποίο διευκολύνει την κίνηση των κυλίνδρων στο σώμα και προστατεύει την υγειινή του σώματος. Ο αριθμός των συνεδριών διαφέρει κατά περίπτωση, υπολογίζεται κατά μέσο όρο ότι χρειάζονται 1218 επισκέψεις.

Το μηχάνημα LPG Endermologie είναι μοναδικό στο είδος του, κάνοντας επιπλέον την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας πραγματικότητα! Η θεραπεία LPG Endermologie βοηθάει επίσης στο αδυνάτισμα, καθώς ενεργοποιεί τη διαδικασία της λιπόλυσης, διασπώντας και απελευθερώνοντας τα λιπαρά οξέα. Συμβάλλει επίσης στην αποκατάσταση του σώματος μετά την εγκυμοσύνη και στην τόνωση του περιγράμματος του σώματος. Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά, εφόσον μέσα σε λίγες συνεδρίες είναι δυνατόν να αναδιαμορφωθεί το σώμα μας και να χαθούν αρκετοί πόντοι. Η θεραπεία είναι ιδανική για κοιλιά, γλουτούς, χέρια, πλάτη και όπου αλλού εναποτίθεται λίπος.

Επιπλέον σε συνδυασμό με τις τεχνολογίες που διαθέτει, σμιλεύει το σώμα και μας βπηθάει να αποκτήσουμε καλλίγραμμα πόδια και καλοσχεδιασμένους γλουτούς. Με το LPG Endermologie, μπορούμε να απαλλαγουμε από το τοπικό πάχος στους μηρούς και τους γλουτούς. Μέχρι σήμερα αυτό ήταν εφικτό μόνο με χειρουργικές επεμβάσεις. Ακόμη το LPG Endermologie είναι ιδανικό για την “εκγύμναση” και την ενδυνάμωση της επιδερμίδας, την αναζωογονεί και βελτιώνει την υφή και την ελαστικότητά της, αναδιαμορφώνοντας την κατανομή του κολλαγόνου και τυχόν ανωμαλίες στο περίγραμμα του δέρματος.

Παγκοσμίως η θεραπεία LPG έχει αποδείξει επιστημονικά την αποτελεσματικότητά της στην κυτταρίτιδα, την επιδερμική σύσφιγξη και το τοπικό πάχος!  Με σύμμαχο τη νέα τεχνολογία LPG το μόνο σίγουρο είναι πως τα κοπλιμέντα την ώρα της ηλιοθεραπείας θα είναι πολλά και σε λίγο όλες θα πατάτε στην αμμουδιά με σμιλεμένο σώμα και αυτοπεποίθηση στα ύψη, ενώ οι φίλες σας θα απορρούν πως τα κατάφερατε τόσο γρήγορα.