Νυφικό Μακιγιάζ


Το New You θα σας κάνει να νιώσετε ξεχωριστή την πιο τρυφερή ημέρα της ζωής σας. Κοντά μας θα βρείτε ειδικά πακέτα Νυφικού Μακιγιάζ που διαμορφώνουμε εξατομικευμένα για εσάς, καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις σας.

Ρομαντικό Νυφικό Μακιγιάζ ανάλογα με τον τύπο σας, Νυφικό Μακιγιάζ για Μελαχρινές, και ατέλειωτες προτάσεις και tips, που θα αναδείξουν την ομορφιά και τη θηλυκότητά σας, αυτή την ξεχωριστή ημέρα του γάμου σας.

Για εσάς που επιθυμείτε η νυφική σας μέρα να έχει κάτι μοναδικό, κάτι ιδιαίτερο, επισκεφθείτε μας. Έμπειροι Αισθητικοί και Make Up Artist, είναι δίπλα σας, για να σας δώσουν συμβουλές για την πιο όμορφη ημέρα της ζωής σας. Πριν την τελική σας απόφαση, μαζί μας θα κάνετε τα απαραίτητα δοκιμαστικά έτσι ώστε να ανακαλύψετε το ιδανικό μακιγιάζ που θα κολακεύει τα χρώματά σας και θα αναδεικνύει το πρόσωπό σας.

Οι πιο παστέλ τρυφερές αποχρώσεις υπογράφουν μια ρομαντική και ξεχωριστή εμφάνιση, την ημέρα του γάμου σας. Ακόμη ειδικά Νυφικά πακέτα Ομορφιάς σας περιμένουν για να προετοιμαστείτε κατάλληλα εσείς και οι συγγενείς σας για την πιο λαμπερή ημέρα της ζωής σας.