Ενυδάτωση


Ο καθαρισμός του προσώπου αποτελεί τη βάση κάθε αισθητικής περιποίησης και απαραίτητη παράμετρο για μια τέλεια και αψεγάδιαστη εμφάνιση. Μέσα από τη διαδικασία της θεραπείας αφαιρούνται τα νεκρά κύτταρρα της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα με τη σωστή εξαγωγή του σμήγματος το δέρμα αναπνέει και καθαρίζει σε βάθος. Κατά τη διαδικασία εξαγωγής του σμήγματος αφαιρούνται, το σμήγμα από τους πόρους της επιδερμίδας, οι φαγέσωρες και τα μαύρα στίγματα.

Αποτέλεσμα είναι ένα καθαρό, απαλό, λείο και στιλπνό δέρμα, χωρίς τραχύτητα και θαμπάδα. Το δέρμα οξυγονώνεται καλύτερα μέσω της άδηλης αναπνοής και απορροφά τα πολύτιμα συστατικά των καλλυντικών που μπορούννα διεισδύσουν αποτελεσματικά στην επιδερμίδα.

Η διαδικασία περιλαμβάνει απόμάκρυνση τω ρύπων με ειδικο γαλάκτωμα και λοσιόν, peeling, διάνοιξη πόρων με ατμό, εξαγωγή σμήγματος, αντιβακτηριδιακή προστασία, και ειδική θεραπεία με μάσκες.

Στο New You οι θεραπείες καθαρισμού για νεανικά, λιπαρά και μεικτά δέρματα καθώς για ώριμα δέρματα, πραγματοποιούνται με τα μικρομοριακά προιόντα του Γαλλικού  Οίκου GERnetic.