Ειδικές Θεραπείες


ΑΚΜΗ- ΜΑΥΡΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑ – ΔΙΕΣΤΑΛΜΕΝΟΙ ΠΟΡΟΙ

Τα μαύρα στίγματα και οι ατέλειες προκαλούνται από υπερβολική έκκριση σμήγματος. Για το σκοπό αυτό προσφέρουμε ειδικές θεραπείες GERnetic στο Ινστιτούτο, παράλληλα με την καλλυντική θεραπεία και φροντίδα στο σπίτι, οι οποίες ρυθμίζουν την σμηγματόρροια και εξαγνίζουν το δέρμα, προκειμένου να αποφευχθούν αυτά τα δυσάρεστα συμπτώματα.Ταυτόχρονα, παρέχουμε στο δέρμα θρεπτικά συστατικά τα οποία έχουν αντισηπτικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες, ισορροπώντας το PH του δέρματος και μειώνοντας την εμφάνιση των διεσταλμένων πόρων.

ΜΑΤΙΑ –  ΣΑΚΟΥΛΕΣ – ΜΑΥΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ – ΡΥΤΙΔΕΣ

Η ευαίσθητη περιοχή των ματιών χρειάζεται προστασία περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη περιοχή του προσώπου. Προβλήματα όπως μαύροι κύκλοι, σακούλες, λεπτές ρυτίδες, μπορούν να αντιμετωπιστούν με απόλυτα εξειδικευμένες θεραπείες στο Ινστιτούτο και τη χρήση κατάλληλων προιόντων. Τα εξειδικευμένα προϊόντα και οι θεραπείες της GERnetic διαγράφουν αποτελεσματικά μέρα με τη μέρα τα σημάδια του χρόνου, μειώνοντας τις λεπτές γραμμές, ρυθμίζοντας τις κυκλοφορία του αίματος και καταπολεμώντας τις ελεύθερες ρίζες.

ΠΑΝΑΔΕΣ – ΔΥΣΧΡΩΜΙΕΣ – ΜΕΛΑΣΜΑ ΧΛΟΑΣΜΑ

Η μελάγχρωση είναι μια διαδικασία που εξελίσσεται στο βαθύτερο στρώμα της επιδερμίδας και του χωρίου. Τα μελανοκύτταρα, τα οποία δίνουν χρώμα στην επιδερμίδα κατά 13 % είναι υπεύθυνα για την διαδικασία της μελάγχρωσης . Ο σύνθετος μηχανισμός της μελάγχρωσης του δέρματος μπορεί εύκολα να αποδιοργανωθεί.

Οι θεραπείες GERnetic στοχεύουν στην ρύθμιση της παραγωγής της μελανίνης και στην αποκατάσταση της λειτουργία των μελανοκυττάρων. Ετσι, η σειρά λεύκανσης ανταποκρίνεται στις πιο υψηλές σας προσδοκίες, είτε επιθυμείτε απλώς μια πιο φωτεινή επιδερμίδα, είτε στοχεύετε στην καταπολέμηση των καφέ κηλίδων που σχηματίζονται όταν ευαίσθητες περιοχές του δέρματος εκτίθενται στον ήλιο.Μια εντελώς φυσική λεύκανση από φυσικά ενεργά συστατικά. Για την αντιμετώπιση των παραπάνω αισθητικών προβλημάτων προσφέρουμε απόλυτα εξειδικευμένες θεραπείες στο Ινστιτούτο και ειδικά προιόντα για καλλυντική θεραπεία και φροντίδα στο σπίτι.

ΕΥΡΥΑΓΓΕΙΕΣ

Το δέρμα αντιδράει σε εξωτερικά ερεθίσματα και εκφράζει τα καθημερινά μας συναισθήματα. Κοκκινίζει, «τραβάει» και εκδηλώνει εξάψεις. Αντιδράστε άμεσα και αποτελεσματικά για να αντιμετωπίσετε τις ευαισθησίες του δέρματος και τις συνέπειές τους με την απόλυτα εξειδικευμένη θεραπεία GERnetic. Τα ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα για ευρυαγγείες και ευαίσθητα δέρματα, είναι πλούσια σε βιταμίνες Ε, ΡΡ, χαμομήλι και φασκόμηλο. Προσφέρουν απαλή υφή και μεταβάλλουν τη φυσική σας χροιά προστατεύοντας το δέρμα από τις εξωτερικές επιθέσεις. Απολαύστε τη θεραπεία αντιμετώπισης ευρυαγγειών για πρόσωπο και λαιμό και χαρείτε το αποτέλεσμα μιας ανθεκτικής και ελαστικής επιδερμίδας. Η θεραπεία συνδυάζεται με τη χρήση απόλυτα εξειδικευμένων προιόντων για καλλυντική θεραπεία και φροντίδα στο σπίτι.

ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ – ΑΛΛΕΡΓΙΚΟ

Τόσο οι εξωτερικές επιθέσεις όσο και τα εσωτερικά συναισθήματα, δημιουργούν στο δέρμα σας ερεθισμούς, κοκκινίλες και μια αίσθηση τραβήγματος. Η έρευνα της GERnetic σε αυτό τον τομέα έχει στόχο να παρέχει στο δέρμα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά ώστε να προσφέρει άμεσα ανακούφιση και να δημιουργήσει ένα λείο και απαλό αποτέλεσμα.

Πλούσια σε μικρομοριακά θρεπτικά συστατικά, αυτή η ποικιλία προϊόντων και καλλυντικών θεραπειών είναι απαραίτητη καθώς η ζωή μας συνεχώς μεταβάλλεται και εξελίσσεται.

Τα προιόντα, τις θεραπείες και τη μέθοδο GERnetic θα τη βρείτε αποκλειστικά στο New You