Άλλες Θεραπείες


ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ GERnetic

Η διατήρηση ενός όμορφου σώματος, η επανάκτηση των καμπύλων και η σφριγηλή όψη απαιτούν υγιεινό τρόπο ζωής. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ανάπλαση της σιλουέτας προϋποθέτει την κατανόηση των προβλημάτων και ιδιαιτεροτήτων του κάθε ατόμου ξεχωριστά.

Η σειρά περιποίησης σώματος της GERnetic αντιμετωπίζει τα διάφορα προβλήματα με προϊόντα που εξειδικεύονται σε συγκεκριμένες ανάγκες και σας βοηθά να αποκτήσετε και πάλι μια νεανική και κομψή σιλουέτα. Όσο ιδιαίτερο και αν είναι το πρόβλημα που σας απασχολεί, τα εργαστήρια της GERnetic σας προσφέρουν ποικιλία προϊόντων ειδικά σχεδιασμένων για να καλύψουν τις ανάγκες σας και εξασφαλίζουν μακροχρόνια αποτελέσματα για εσάς.

Οι θεραπείες GERnetic συνδυάζουν τις απόλυτα εξειδικευμένες θεραπείες στο Ινστιτούτο σε συνδυασμό με την καλλυντική φροντίδα στο σπίτι.

Περιλαμβάνουν ειδικές θεραπείες για Αδυνάτισμα, Κυτταρίτιδα, Ραγάδες, Ανόρθωση και Αύξηση Στήθους, κ.α.

Τα προιόντα και τη μέθοδο GERnetic θα τη βρείτε αποκλειστικά στο New You.

MASSAGE

Αποτελεί μια πανάρχαια θεραπευτική μέθοδος που χρησιμοποιείται ευρέως. Τα ευεργετικά αποτελέσματα του massage περιλαμβάνουν τη χαλάρωση και τη μείωση του στρες, την ψυχική ηρεμία και την αποτοξίνωση του οργανισμού.

Η αποτελεσματικότητα του οφείλεται στο γεγονός ότι βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στους μυς και γενικότερα στα μαλακά μόρια. Αυτό επιτρέπει την έξοδο των άχρηστων ουσιών και των τοξινών που συσσωρεύονται όταν οι μυς υποβάλλονται σε υπερβολική εργασία ή ένταση. Οι ουσίες αυτές που προκύπτουν από το μυϊκό μεταβολισμό, δημιουργούν πόνους, σκληρότητα και δυσκαμψία στους μυς.

Ταυτόχρονα με την αποβολή των ουσιών, το μασάζ των μυών επιτρέπει την είσοδο σε αυτούς, δια μέσου μιας καλύτερης κυκλοφορίας του αίματος, περισσότερων θρεπτικών ουσιών.

Η τεχνική του massage στην πλάτη και τον αυχένα, ανακουφίζει από την ένταση και τους μυικούς πόνους, χαρίζοντας χαλάρωση και ευεξία.

ΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ/ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Με τα μηχανήματα παθητικής γυμναστικής προκαλούμε στο σώμα και τους μυς τις ίδιες κινήσεις που θα έκαναν με τη συμβατική άσκηση. Η διαφορά έγκειται στο γεγονός ότι εδώ δεν υπάρχει κόπος. Συγκεκριμένα η ηλεκτροθεραπεία στοχεύει στη μυϊκή ενδυνάμωση, στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, το αδυνάτισμα και την ενεργοποίηση του λεμφικού συστήματος.